Kazımalı Hediye Kartı

hediye kartıKazımalı Hediye Kartı karton malzemeler ile üretilen kazımalı kartlardır. Şifrelendirme işlemi diğer kazımalı kartlardan farklıdır. Kazımalı Hediye Kartı çeşitli şekil ve ölçülerde üretilir. Kapama alanları özel  kapatıma tabi tutulur. Şifreli hediye kartı, plastik kazımalı hediye  kartı, plastik hediye kartı perforajlı üretilirHediye Kartı üzerine değişken numaratör, barkod, kare barkod, embos kabartma da yapılır.

Hediye kartını veya promosyon kodunu kullanma

Bir Google Play hediye kartını, promosyon kodunu veya Google Play kredisi hediyesini, bilgisayarınız veya Google Play Store uygulaması aracılığıyla kullanabilirsiniz. Kullanılan hediyeler ve bazı promosyon kodları, hesabınızda Google Play bakiyenizin parçası olarak görünebilir ve Google Play’de birçok satın alma işleminde kullanılabilir. Google Play bakiyenizle neler satın alabileceğinizi öğrenin. Diğer promosyon kodları belirli uygulamalara ve dijital içeriklere erişmenizi sağlar. Kodunuzu kullandıktan sonra, bunlar otomatik olarak kitaplığınıza eklenir.

Kullanma

Hediye kartını veya promosyon kodunu kullanmak için Google hesabınızda tanımlı ülkenin, hediye kartı veya promosyon kodunun sunulduğu ülkeyle aynı olması gerekir. Google Play kredisi hediyenizi e-postayla aldıysanız, ilgili hediyeyi, gönderildiği e-posta iletisi üzerinden de kullanılabilirsiniz.